19 d’octubre de 2013

La junta directiva!


LA JUNTA DIRECTIVA!!
Tal i com us havíem promès aquí teniu la junta directiva!! Per sort, tenim junta per dos anys (si a tots us sembla bé), perquè tots tres tenen nens a P1 i el més important, moltes ganes i il·lusió! Us els presento: 
  • La presidenta és l'Esther (a la primera foto al mig), és la mare d'en Jan de l'aula groga. És educadora així que hi té la mà trencada amb els petits!! Una de les seves debilitats (a banda d'en Jan!) són les motos!!
  • La secretària és l'Eva (a la primera foto a la dreta), és la mare de l'Alba de l'aula vermella. És infermera, així que si mai tenim alguna urgència ja sabem a qui recórrer! Què li agrada fer en el seu temps lliure (poc des que és mare!) ballar salsa, algun dia li demanarem una demostració!!
  • El tresorer és en Joan (l'únic pare atrevit!!), és el pare de la Júlia de l'aula groga. És enginyer de camins, una feina que el fa estar molt ocupat, però sempre troba temps per la seva petita i ara també per l'AMPA!! Li agraden molt els jocs de taula, els menús degustació i la guitarra elèctrica. En alguna festa li haurem de demanar un concert!!
Els que intentarem mantenir el blog al dia som la Laia i en Moi, els pares de l'Emma de l'Aula Vermella. Ens podeu fer totes les aportacions que vulgueu per fer d'aquest espai el més dinàmic i viu possible!