24 de novembre del 2011

Activitats Nadal 2011

Benvolguts pares i mares,

El dia 22 de desembre, dins el marc de la Festa de Nadal de l’escola, es duran a terme diverses activitats per al desenvolupament de les quals necessitaríem la vostra col·laboració:

CANTADA DE NADALES
Obrirem la festa amb una cantada de nadales tradicionals. Us especifiquem els horaris d’assaig per si us animeu a participar-hi:
  • Dijous 1 de desembre, 16.00h
  • Dimecres 7 de desembre, 16.00h
  • Dimarts 13 de desembre, 20.00h
  • Dijous 22 de desembre, 15.00h (assaig general)
Si disposeu d’instruments adequats, podeu portar-los per fer l’acompanyament musical. Hi sereu molt ben rebuts!

RECOLLIDA DE PRODUCTES PER A LA PANERA NADALENCA
Durant l’acte es vendran butlletes per al sorteig d’una panera que s’haurà confeccionat amb els productes que els pares i mares de l’escola portem generosament (aliments, productes nadalencs, productes d’higiene infantil,...).

L’entrega de productes es preveu de l’1 al 20 de desembre a l’escola.

ENTREGA DE MOTIUS NADALENCS

Enguany, cadascuna de les aules de l’escola tindrà el seu petit arbre de Nadal. Naturalment, la decoració anirà a càrrec dels més menuts, i com que serà fet de cartró, tindran la feina de pintar-lo a l’aula i decorar-lo (del muntatge se n’ocuparan alguns pares voluntaris de l’AMPA).

Quant a la decoració, cada nen pot portar un element fet a casa per penjar o enganxar a l’arbre: un dibuixet, un mitjonet pintat o decorat, un estel retallat,... això sí, mireu que no sigui tan petit que pugui suposar un perill per als nens. Ho podeu portar quan ho tingueu fet i ho podeu deixar a la tutora dels vostres fills.

De ben segur que als petits els farà molta il·lusió. Aquí comptem amb la vostra imaginació!!!

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ.