6 de setembre del 2012

A punt de començar...

Ja estem a punt de començar el nou curs.
Ahir dia 5, uns quants pares (alguns de l'AMPA) ens van retrobar en la reunió que va convocar l'equip educatiu de l'escola.
Ens van explicar les novetats d'aquest any, que básicament es resumeixen en:

- L'augment de dues noves places a  l'escola passant a tenir tres grups de 15 nens i dos de 16.

-La lamentable reducció de plantilla a 8 educadores perdent definitivament la persona a mitja jornada que els ajudava en les tasques de suport a les aules.

- Les noves incorporacions que hi ha per cobrir la sortida de la Rosanna (que s'ha incorporat a l'equip directiu de la nova escola bressol de la Devesa), i les baixes de maternitat.

- El fet que a partir de les 17:30 s'ha decidit que es passarà la clau a la porta principal de l'escola per evitar alguna de les situacions que es van donar durant el curs passat i també per evitar que accedeixi qui no ho ha de fer en hores indegudes.

També ens van explicar com intentaran afrontar, amb imaginació i esforç, la nova situació amb la reducció de recursos. I ens va recordar que haurem de renovar, tal com marca la llei, el Consell a on hi ha d'anar el pressident de l'AMPA i dos pare més que sortin triats per sufragi.

Entre els pares també varem comentar que a la que el curs comenci, hem de possar fil a l'agulla en la renovació de l'AMPA

Amb això acabo aquesta petita entrada en la que he intentat possar al dia com tenim les coses.

Fins aviat.

Albert