3 de desembre del 2013

ACTA REUNIÓ 21/11

ACTA DE LA REUNIÓ PREPARATÒRIA DE LES ACTIVITATS DE NADAL 2013 DE L’ESCOLA BRESSOL L’OLIVERA

Dia i lloc: Escola bressol l’Olivera el dia 21 de novembre de 2013.

Assistents a la reunió: 19 famílies

Ordre del dia:

1.   Posada al dia de l’AMPA:

El Tresorer, en Joan Sivecas, va presentar el nombre de socis i l’Ampa, un total 42 famílies, el que representa un percentatge del 54.5% dels nens inscrits aquest curs a l’escola Bressol.

Per aules, el nombre i el percentatge varien d’una a l’altra.

Es van posar al dia els comptes que té l’Ampa a Cajamar. En Joan va explicar que en un dels comptes s’havia descomptat 50 € per inactivitat del compte. La majoria dels assistents va decidir gestionar la devolució d’aquests diners i si no era possible traspassar el compte a una altra entitat bancària.

La Laia Costa, encarregada del blog i de la comunicació amb els socis va preguntar si hi havia algun problema en el sistema que s’utilitzava (fulletons als sobres dels infants, email i whatsapp). Es va felicitar l’actuació al blog per la seva actualització i pel seu contingut. També es va comentar de fer un full dirigit a tots els pares, autoritzant els drets d'imatge dels infants i poder posar-los al blog. Per coordinar-ho es va proposar fer un responsable de cada aula i aprofitar la festa de Nadal oberta als pares per aconseguir la signatura.

Els assistents varen valorar positivament la informació que es donava de l’Ampa. Es va proposar ampliar els contactes del Whatsapp i usar-lo de forma unilateral per donar informació.

2.   Propostes d’activitats per Nadal:

A l’assemblea, es va proposar de crear comissions per preparar les activitats de Nadal, però no es va concretar. Malgrat això es va decidir que::

-        Per la cantada de nadales, es van comprometre en Josep i en Joan a tocar la guitarra i l’Eva preparar als altres pares per cantar les nadales el dia de la festa.
-        La proposta de la recollida de joguines per donar a la Creu Roja, va ser acceptada de molt bon grat i es va concretar que es deixaria una capsa, a partir del 9 de desembre, a l’escola per poder dipositar les joguines que es donarien. Faltava preguntar a la Direcció de l’Escola Bressol si hi hauria algun inconvenient.
-        En relació a la decoració de l’escola amb motius nadalencs, es va acordar que la presidenta, L’Esther Mateu, parlaria amb la Direcció del centre per saber com podia col·laborar l’Ampa. També va proposar que es podrien fabricar unes boles amb la base de la pizza i amb papers celofan. El dijous, dia 28 de novembre, en la reunió de pares de l’escola es portaran per decidir si es fan o no.
-        Varen sorgir tres voluntaris per fer de patges dels reis d’Orient i recollir les cartes dels desitjos del nostres fills. Són en Jordi, em Victor i en Deivi. Falta trucar al centre civic de Montilivi per demanar-los que en deixin les disfresses. L’Esther serà l’encarregada.
-        Per recaptar fons per l’Ampa, es van proposar diverses actuacions:
·         Realització de boles de Nadal per l’arbre. Hi va haver moltes propostes. Es va acordar que a la propera reunió de pares de la setmana següent, es portaria un mostrari i es decidiria quines es farien.
·         El sorteig d’una panera de Nadal. Es col·locarà una capsa a l’ecola per dipositar els articles que compondran la panera. La venta de números i el sorteig es realitzaran el mateix dia de la festa dels infants.
·         En Jordi va proposar fer un concert per els nens i famílies un diumenge a la tarda. Falta concretar les condicions.

3.   Precs i preguntes

En el torn de Precs i Preguntes es va suggerir tornar fer una edició del CD de música infantil que s’havia fet anteriorment col·laborant amb L’ampa de l’escola Bressol La Baldufa i El Carrilet. Després de contactar amb la persona responsable de La Baldufa i que ens confirmés el cost del CDs, es va decidir fer una reproducció propia a més baix cost.



Secretària de L’Ampa de l’escola Bressol l’Olivera

Eva Pueyo Ribas

  
Girona, 24 de novembre de 2013