20 de febrer del 2014

Simplement gràcies!

Han anat passant els mesos i allò que al principi ens semblava impossible és una realitat. Després de l'adaptació, que per uns ha estat més ràpida que per altres, ha arribat la calma. I això és possible gràcies a l'equip de professionals que treballen amb els nostres fills. Des d'aquí els volem agrair la paciència amb els petits i, sobretot, amb els pares (que sovint som pitjors que els nens!). Cada dia de la setmana està carregat de novetats pels petits, des dels propis canvis dins l'aula amb nous escenaris i materials, passant pels canvis d'aula fins els show dels divendres. Us heu fixat quins espectacles? Patinatge, estàtues, pintura...alguna setmana ens l'hauran de fer pels pares!! I també les sortides que van fent els més grans!

En definitiva, gràcies per fer-ho possible!

I aquí us deixo una foto que fa temps que volia publicar però mai trobava el moment, és de la festa de la castanyada, d'en Pau, l'educador de l'Emma, quina paciència que té!

1 comentari:

Nàdia ha dit...

Ei que bé que el blog torni a tenir novetats!!Laia totalment d'acord amb el que dius. Crec que el sentiment d'agraïment cap a l'escola i cap els mestres és el mateix!estem encantats amb l'Olivera!!