21 de març del 2014

SANT JORDI!!


Bona nit a tothom,


D’aquí un mes arriba una nova celebració, Sant Jordi! Estem preparant una gran festa i com sempre us animem a col·laborar i participar-hi.

Primer de tot es durà a terme una representació dins l’escola de la llegenda de Sant Jordi. Aquesta representació es realitza pels pares i mares dels alumnes, tenim alguns papers ja repartits però encara ens falten alguns voluntaris! Us animeu?

A partir de les 17h la festa es trasllada a fora, a la Plaça Ciutat de Figueres, davant de l’Escola. En aquesta festa hi participen l'AMPA de l'Escola Pla de Girona, l’AMPA de l'Escola Pericot, l’AMPA de l'Escola Bressol l'Olivera i l’Associació de Veïns de Montilivi. 
 
La festa constarà d'un espectacle infantil que començarà a les 17h pels nens de pre-escolar i a les 17:30h pels nens de primària. L’animació anirà a càrrec de la companyia l'Ós Mandrós que explicarà diferents contes pels infants relacionats amb la Llegenda de Sant Jordi.
 
Alhora, les quatre entitats organitzadores tindran un estand on es promocionaran i vendran roses, llibres (nous i de segona mà), punts de llibre i altres objectes relacionats amb la diada de Sant Jordi. També hi haurà venta de coca i beguda per berenar.
 
La festa és oberta a tothom, us hi esperem a tots!!!! I us animem a participar en el muntatge perquè aquesta festa és per tots, però sobretot perquè els nostres fills/es es diverteixin i visquin aquesta festa de la millor manera possible! A banda de col·laboració en l’espectacle que es durà a terme dins l’escola també necessitem participació en altres activitats que s’estan duent a terme: des de l’AMPA s’està fent un Castell que es regalarà a l’escola per dur a terme la representació, s’estan fent punts de llibre i detalls per vendre! Tota ajuda és benvinguda! Si voleu col·laborar poseu-vos en contacte amb qualsevol membre de l’AMPA.

Moltes gràcies!!!