13 de juny del 2014

FINAL DE CURS!

S'apropa el final de curs i des de l'escola i l'AMPA estem preparant una gran festa. S'ha decidit fer-la el dia 18 de juliol, el darrer dia de casalet. 

A banda del que estan preparant les educadores, des de l'AMPA tenim diverses propostes en les que us animem a participar:

- S'estan preparant diversos detalls per les educadores, hi ha responsables de cada aula que s'han anat posant en contacte amb els pares per tal de comptar amb la participació de tots els possibles. Animeu-vos que és un record molt bonic!!
- El dia de la festa vindran entre 4-5 persones a realitzar tallers pels nens: globus, pintar cares, explicar contes, etc. Una de les persones que vindrà havia estat fent pràctiques a principi de curs a l'Olivera així que molts dels nens ja la coneixen, segur que els farà il·lusió tornar-la a veure!
- L'AMPA oferirà berenar, encara tenim pendent de concretar-ho.
- Es farà un sorteig de diverses paneres, per aquest motiu us demanem la VOSTRA PARTICIPACIÓ, a partir de la setmana vinent hi haurà unes caixes a l'entrada de l'escola on es recollirà el material per fer-les. Des de l'AMPA havíem pensat en cosetes relacionades amb l'estiu: pales de platja, barrets, cremes solars, pilotes, etc. però està obert a tots els suggeriments que vulgueu fer!!

Estem segurs que serà una gran festa!!

BON ESTIU A TOTHOM!!