11 de febrer del 2015

Formació de pares: Xerrada L'autoritat en positiu

Benvolguts pares i mares,

Ja tenim la primera xerrada-col·loqui preparada perquè hi pogueu participar tots. Es tracta de compartir com podem utilitzar la nostra autoritat en positiu. Us passem una introducció de la ponent l'Anna Iglèsias, mestre amb una llarga experiència en docència de nens i pares.


Xerrada: Autoritat en positiu

Això no! L’ autoritat en positiu, als 0-6 anys La fermesa i la estimació poden i han d’anar de la mà en la educació de la nostra mainada. Són imprescindibles, totes dues, per transmetre les habilitats socials i de respecte necessàries en el futur, per gestionar la pròpia vida personal i social.
Molts pares i mares viuen amb dubtes el seu paper educatiu. Els costa destriar, tot sovint, què és allò intolerable en el comportament de les seves criatures d’allò que és acceptable.
Els costa exercir una autoritat positiva en la vida familiar. Els manquen recursos comunicatius i conceptes clars per aconseguir que dirigir la família no sigui una tasca feixuga i ingrata. En aquesta xerrada, els aportarem recursos, conceptes i idees clares per facilitar-ho. Ens centrarem en l’etapa de 0 a 6 anys, època dels primers aprenentatges socials i emocionals.

Aquesta xerrada es realitzarà el 19 de març a les 21:00 hores a la nostra escola. El preu és de 10 € pels socis de l'Ampa i 12 €per pares no socis. Us podeu inscriure al seguent link:  http://goo.gl/forms/WXWypyz8Nz i fer l'abonament de la inscripció el número de compte de l'Ampa: ES46 0081 1830 8000 0102 3910 o si us és més fàcil ens podeu deixar els diners en un sobre a la bústia de l'ampa.

Vinga animeu-vos!!

Xerrada: Autoritat en positiu
Dijous, 19 de març de 2015, a les 21 hores.
Lloc: Escola Bressol l'Olivera
Preu: 10 € pels socis de l'Ampa i 12 € per pares no socis
Cal ingrés al número de compte: ES46 0081 1830 8000 0102 3910 o bé podeu deixar els diners en un sobre a la bústia de l'AMPA. Concepte: Xerrada Autoritat i el vostre nom i cognom.
Inscripcions:  http://goo.gl/forms/WXWypyz8Nz

Junta de l'AMPA de l'Escola Olivera