10 de novembre del 2015

Casalet juliol 2016

Ens hem proposat organitzar un casal per les dues darreres setmanes de juliol. Recordeu que l'escola ofereix un casal fins al dia 15 de juliol però llavors comença el període en què molts tenim problemes per compaginar la vida laboral i les llargues vacances dels nens i nenes.

Per organitzar un casal ens caldrà un mínim de participants, per aquest motiu us demanem que ens digueu si us interessaria aquest casalet per les dues darreres setmanes de juliol o per una d'elles.

Aquest casal no el farien les educadores del centre, es tractaria de organitzar-ho amb una empresa privada del sector i garantir que contractin com a educadors persones que hagin estat durant el curs amb els nostres fills, sobretot pensem en els estudiants de magisteri i de cicle formatiu que fan les pràctiques al centre.                                                                                                                                                                                                                       

Us adjuntem un doodle on haurieu de posar el nom del nen, l'aula i si participaria en les dues setmanes, en la primera o en la segona. http://doodle.com/poll/mf7bma2t2tipq57n


Us agrairem que respongueu en els propers dies. Tan aviat com tinguem suficient gent interessada podrem començar els tràmits per organitzar aquest casalet.

Moltes gràcies per endavant,


Ampa Escola Bressol L'Olivera