27 de març del 2017

Resum reunió març 2017 AMPA

Hola Famílies,
fem una nova entrada al blog pels que no vau poder assistir a la passada reunió.

Un dels primers temes que vam tractar va ser la Diada de Sant Jordi. Dir-vos que  el divendres 21 d’abril (a partir de les 4h de la tarda) es representarà la llegenda de Sant Jordi a l’escola i es demana la participació de les famílies. Es reparteixen tots els personatges excepte el de narrador/a i s’acorda fer una crida a través dels grups de whatsapp. Dir-vos que ja tenim narrador després de fer la crida.
Des de l'AMPA ens encarregarem del berenar. 

El diumenge 23 d’abril, diada de Sant Jordi, l’AMPA de l’Olivera juntament amb altres entitats del barri, organitzarem diferents activitats a la Plaça Ciutat de Figueres: venda de roses, de llibres, tallers de manualitats, animació infantil, etc.
Concretament, l’Ampa de l’Olivera s'encarrega de la representació de la llegenda de Sant Jordi i de l’esmorzar (punt de bar). Pel que fa a la representació de la llegenda, el grup teatral La Minúscula  interpretarà l’obra “Sant Jordi al revés”.  I en relació amb l’esmorzar, comprarem begudes, coques i xocolata.er tal de repartir-nos els torns al bar, s’acorda que es passarà un Doodle a les famílies amb termini fins al 31/3.

El segon tema, va ser la Festa Final de Curs, que celebrarem el dia 21 de juliol. Des de la Junta de l'Ampa vam exposar alguns grups d'animació infantil que hem sondejat, i animem a les famílies a proposar-ne de nous. En aquest sentit hi haurà una propera reunió per parlar de la festa.
Es comenta que seria bo que aquest any s’intenti ubicar l’escenari d’una altra manera ja que l’any passat hi havia poc espai per ballar.

El tercer tema, tractat va ser  el Casalet d'estiu. Com que enguany el curs acaba el 21 de juliol i per tant hi hauria pocs dies de Casalet, comptant que el 25 de juliol és festa local. Es decideix per unanimitat que no val la pena fer Casalet. Tanmateix, i a petició d’algunes famílies, es valorarà la possibilitat de fer Casal durant la primera quinzena de setembre, tot i que es preveu difícil perquè les educadores ja estaran treballant a la llar amb l’organització de les aules, etc. Això, queda pendent parlar-ho amb la Direcció de l'Escola i posteriorment amb l'Ajuntament. 
  
El quart tema va ser la proposta xerrada de Formació pels pares a càrrec de Míriam Tirado. L’Ampa s`ha posat en contacte amb la periodista i mestra Míriam Tirado que imparteix xerrades i formació per a les famílies a les escoles. Farem un Doodle per concretar el dia de la xerrada i en el amteix doodle es podrà votar quina és la temàtica que interessa més.

El darrer punt de la reunió va ser l'anunci que cal buscar nous membres de la Junta per al curs vinent doncs dos famílies que ocupen càrrecs de President i de Tresorer deixaran l'escola i cal buscar noves persones.
Entre les persones assistents ja es van oferir dos pares voluntaris per a desenvolupar les tasques del tresorer i tenim preparat el relleu del President per si no surt ningú interessat.

Finalment dir-vos que vam comptar amb la presència de 20 famílies i això ens reconforta, gràcies als que vau venir i us esperem als que us va ser difícil o impossible venir.